DJ Dirk

  Deejay Dirk van de Kamp is al jaren lang een begrip op de radio, begonnen in de jaren 80 op de FM en sinds 2018 eigenaar van BestMusic.nl Zijn muziek keuze is zeer gevarieerd, van Rock tot Pop, Disco tot Nederpop, Nederlands tot Frans, ook hoor je in zijn programma`s dikwijls mixen voorbij komen. Zijn moto is dan ook: Het is pas een feest als je bij BestMusic.nl bent […]

todayjuni 13, 2022

DJ Sebastiaan (DJ Blackwidow)

Sebastiaan is sinds december 2023 deejay bij BestMusic.nl Zijn muziekstijl is zeer gevarieerd, van Party tot jaren 90, je kunt het zo gek niet bedenken of je hoort het bij Sebastiaan. Hij draai op de zaterdag van 16.00u tot 20.00u Zoals de meeste deejays bij BestMusic.nl is hij ook te volgen  op https://www.twitch.tv/studiotuningfreaks

todayjanuari 20, 2024

DJ Danny

Deejay Danny is begonnen in 2004 met radio maken samen met zijn halfbroertje. Zijn muziek keuze is zeer gevarieerd, van Rock tot Boeren pop, van Happy hardcore tot Nederlands. niets is deze deejay vreemd. Danny is te horen op de vrijdag avond met zijn gevarieerd programma.

todayjuni 14, 2022

DJ Hansie

Hans Klok is een bekend geluid op BestMusic.nl,en een oude rot in het vak. Na een klein uitstapje is hij weer op het vertrouwde nest. Zijn muziek keuze is zeer gevarieerd, van Nederlands tot Hard Style, niets is Hans te gek. Op de zaterdagavond vanaf 20.00u is hij te beluisteren met zijn sprankelde show vol met de nieuwste hits.

todayjuli 24, 2023

Nicky van Ommen

Nicky is sinds haar jeugd al bezig met de muziek, haar muziek keuze is zeer gevarieerd van Rock tot Nederlands talig, van golden oldies tot modern. Nicky draai samen met Danny op de vrijdag een gevarieerd programma.

todayapril 5, 2023

DJ Jan Gerrit

Jan Gerrit zijn muziek smaak is erg breed, van Rock tot Pop, van jaren 50 tot Country. Op de woensdag avond hoor je Jan Gerrit met een gevarieerd programma voor jong en oud. Zijn andere hobby`s zijn tuinieren, techniek, en watersport.

todayjuni 14, 2022

DJ Marian

DJ Marian is de lady van deejay Meine, en zij draai een nonstop muziek programma op BestMusic.nl. In haar programma komen de hits uit de jaren 80, maar ook de popmuziek veelvuldig voorbij. Ook voor  de Nederlandse hits zit je bij haar goed. Wil je lekker ontspannen zonder geklets van een deejay, luister dan naar Lady Marian.

todayjuni 14, 2022

DJ Ricardo

Ricardo is het jongste lid bij Bestmusic.nl Net als Sebastiaan komt ook Ricardo uit Veendam, met zijn jaren lange ervaring hoor je een gevarieerd programma bij hem. Daar hij een baan heeft met veel uren zal je hem om de 2 weken horen op Bestmusic.nl.

todayfebruari 10, 2024

DJ Meine-Geert

  Deejay Meine-Geert woonachtig in Marum was al eerder lid van het BestMusic.nl team. Na een kleine onderbreking is Meine weer te beluisteren op onze zender. Het liefst draai Meine Nederlands talig, maar ook de Duitse of instrumentale singels komen aan bod. Meine is te beluisteren op de zaterdag en zondag van 10.00u tot 14.00u en

todayjuni 14, 2022

0%