play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    BestMusic.nl

Nicky van Ommen

Nicky is sinds haar jeugd al bezig met de muziek, haar muziek keuze is zeer gevarieerd van Rock tot Nederlands talig, van golden oldies tot modern. Nicky draai samen met Danny op de vrijdag een gevarieerd programma.

todayapril 5, 2023 43

Lady Marian

Lady Marian is de lady van deejay Meine, en zij draai een nonstop muziek programma op BestMusic.nl. In haar programma komen de hits uit de jaren 80, maar ook de popmuziek veelvuldig voorbij. Ook voor  de Nederlandse hits zit je bij haar goed. Wil je lekker ontspannen zonder geklets van een deejay, luister dan naar Lady Marian.

todayjuni 14, 2022 36

DJ Dirk

Deejay Dirk van de Kamp is al jaren lang een begrip op de radio, begonnen in de jaren 80 op de FM en sinds 2018 eigenaar van BestMusic.nl Zijn muziek keuze is zeer gevarieerd, van Rock tot Pop, Disco tot Nederpop, Nederlands tot Frans, ook hoor je in zijn programma`s dikwijls mixen voorbij komen. Zijn moto is dan ook: Het is pas een feest als je bij BestMusic.nl bent geweest!!!

todayjuni 13, 2022 50

DJ Meine-Geert

Deejay Meine-Geert woonachtig in Marum was al eerder lid van het BestMusic.nl team. Na een kleine onderbreking is Meine weer te beluisteren op onze zender. Het liefst draai Meine Nederlands talig, maar ook de Duitse of instrumentale singels komen aan bod. Meine is te beluisteren op de zaterdag en zondag van 10.00u tot 14.00u en

todayjuni 14, 2022 48

DJ Jan Gerrit

Jan Gerrit zijn muziek smaak is erg breed, van Rock tot Pop, van jaren 50 tot Country. Op de woensdag avond hoor je Jan Gerrit met een gevarieerd programma voor jong en oud. Zijn andere hobby`s zijn tuinieren, techniek, en watersport.

todayjuni 14, 2022 60

Adrie en Dorina

Adrie en Dorina draaien al jaren vanuit studio Ede de heerlijkste muziek. Beiden houden ze van Nederlandse hits, maar voor een stevige rockplaat zijn ze ook in. Ook in hun programma`s veel vinyl zoals in de piraten tijd.

todayapril 3, 2023 10

DJ Danny

Deejay Danny is begonnen in 2004 met radio maken samen met zijn halfbroertje. Zijn muziek keuze is zeer gevarieerd, van Rock tot Boeren pop, van Happy hardcore tot Nederlands. niets is deze deejay vreemd. Danny is te horen op de vrijdag avond met zijn gevarieerd programma.

todayjuni 14, 2022 90

DJ Hansie

  Hans Klok is een bekend geluid op BestMusic.nl,en een oude rot in het vak. Na een klein uitstapje is hij weer op het vertrouwde nest. Zijn muziek keuze is zeer gevarieerd, van Nederlands tot Hard Style, niets is Hans te gek. Op de zaterdagavond vanaf 20.00u is hij te beluisteren met zijn sprankelde show vol met de nieuwste hits.

todayjuli 24, 2023 18

Alle rechten voorbehouden © 2023
website ontwerp: JawisMedia.nl

0%